ARPIM
rss

Stiri

Saptamana 15 - 19 octombrie a fost una aglomerata pentru noi. Am participat, impreuna cu dr. Cristina Becheanu la sedintele cu parintii de la Scoala nr. 206 si Gradinita nr. 196. Am stat de vorba cu peste 50 de parinti si bunici despre imunizarea celor mici, cel mai bun tratament in caz de febra, cum trebuie procedat atunci cand copilul tuseste si desigur despre riscurile automedicatiei. 

 

  

 

 

 

 

Impreuna cu partenerii nostri copilul.ro, am organizat un eveniment pentru mamici la hotelul Capital Plaza, in data de 10 octombrie. Dr. Cristina Becheanu le-a vorbit mamicilor despre riscurile automedicatiei si a raspuns tuturor intrebarilor adresate de acestea. La final, mamicile au plecat de la eveniment cu sfaturi pretioase si cu mai multe informatii despre fenomenul automedicatiei. 

 

  

 

 

 

 

 

Mesajele campaniei "Medicamentele nu sunt bomboane" a ajuns mai aproape de mamicile din centrul rezidential Cosmopolis in cadrul unui eveniment organizat cu revista Mami. Pe 30 septembrie, inarmati cu baloane, cu bomboane si cu multe informatii am creat un coltisor ARPIM unde am invitat mamicile sa stea de vorba despre automedicatie cu dna. dr. Mirela Stocklosa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARPIM va invita miercuri, 4 iulie, intre orele 11-13 la evenimentul HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun organizat impreuna cu revista Baby.
Se va vorbi despre automedicatie si riscurile ei, iar dna. dr. Agapia Leoveanu va explica de ce "Medicamentele nu sunt bomboane".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ARPIM a sarbatorit Ziua Copilului in parcul Lumea Copiilor impreuna cu Itsy Bitsy la evenimentul Copiii Zapa coloreaza viata. Dr. Daniela Lescaie, medic pediatru, a fost la cortul ARPIM pentru a raspunde intrebarilor parintilor privind automedicatia, iar cei mici au fost intampinati cu multe surprize.

Mai multe imagini de la eveniment, puteti vedea la sectiunea Foto.

 

 

 

 

 

 

ARPIM impreuna cu revista Click pentru femei organizeaza seminarul Medicamentele nu sunt bomboane, in data de 22 mai, ora 18:30 la Eye FI Café Bar (Baneasa Shopiing City). Vei putea intra in dialog cu Cristian Lutan, director executiv adjunct ARPIM, dr. Cristina Becheanu, medic pediatru, Claudia Godea, farmacist, Anca Turcasiu.

Mai multe imagini de la eveniment, la sectiunea Foto.

 

 

 

 

 

 

  

In data de 4 aprilie, Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) a lansat campania de responsabilitate sociala Medicamentele nu sunt bomboane.

Campania are la baza un studiu efectuat in luna martie a anului 2012 de catre compania de cercetare a pietei

Unlock Market Research, care arata ca peste 60% dintre parinti administreaza medicamente copiilor, fara sa consulte inainte un medic si faptul ca mare parte dintre acestia nu constientizeaza riscurile asociate cu acest gest. Campania se va desfasura in perioada aprilie – decembrie 2012, este organizata cu sprijinul Ministerului Sanatatii si beneficiaza de sustinerea prof. dr. Adrian Streinu-Cercel si a Ancai Turcasiu.

Puteti vedea imagini de la eveniment in sectiunea Foto.