ARPIM

Parteneriate

Parteneriat Colegiul Farmacistilor

Prioritatea noastra este accesul pacientilor la tratamente si pentru aceasta colaboram cu cele mai importante voci din sistemul de sanatate romanesc. Vrem ca impreuna sa identificam cea mai buna solutie pentru a reaseza pacientul acolo unde ii este locul - in centrul sistemului de sanatate. Astfel colaboram indeaproape cu Colegiul Farmacistilor din Romania pentru organizarea unor evenimente de marca in industria farmaceutica romaneasca: Gala Farmacistilor - atat editia din 2012, cat si cea din 2013, precum si Conferinta „Modelul farmaciei româneşti – modele europene de farmacie”, prima de acest gen organizata de CFR. Colaborarea continua si in anul 2014, iar noi continuam sa identificam cai pentru a aduce impreuna solutii la problemele sociale cu care se confrunta pacientii din Romania.
 

Parteneriat Colegiul Medicilor

Dorinta ARPIM de  a creste sansele pacientilor la tratament este una comuna cu a altor voci din industrie. Si pentru ca doua voci sunt mai puternice decat una singura, noi colaboram cu Colegiul Medicilor din Romania, in speranta ca impreuna vom reusi sa creem un sistem de sanatate in care atat medicii, cat si pacientii sa fie beneficiari.

Parteneriat COPAC

Pentru noi pacientii sunt cei mai importanti si tocmai de aceea colaboram cu COPAC si militam impreuna pentru cresterea accesului bolnavilor la medicamente si pentru respectarea drepturilor acestora.

Parteneriat APCR

In spiritul respectului si grijii pentru pacienti, ARPIM a semnat un acord de colaborare cu APCR menit sa asigure respectarea drepturilor pacientilor si o comunicare permanenta cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniul medical.

Parteneriat Mediafax Talks\"\\"\\"\"

Recomandam conferintele Mediafax Talks prin care agentia de presa Mediafax mijloceste relatia dintre companiile farmaceutice, medici, pacienti si organele publice de decizie implicate. Prin intermediul acestor evenimente se doreste o analiza in profunzime a problemelor medicale ce framanta intreaga tara, astfel contribuind la reformarea sistemului sanitar si la cresterea calitatii serviciilor medicale din Romania. Mai multe detalii puteti regasi pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook.

 

Parteneriat Tarus Media

In calitate de voce a companiilor farmaceutice, care militam pentru informarea pacientilor cu privire la sansele lor la tratament, sustinem organizarea Scolii de Vara Tarus Media. Am ales sa sprijinim acest eveniment care isi propune sa dezbata modul in care se transmit informatiile din domeniul medical de la “sursa” catre ziaristi si de la acestia catre publicul larg, intrucat noi consideram ca publicul larg trebuie sa fie corect, complet si constant informat.

Parteneriat FIF

Solutiile se nasc din dezbateri si din dialog, iar sistemul de sanatate romanesc are nevoie, inainte de toate, de solutii. De aceea am sustinut Forumul Industriei Farmaceutice, un eveniment ce a oferit un cadru de dialog pentru actori importanti ai industriei farma si o platforma de dezbateri pentru cele mai dificile probleme cu care se confrunta in prezent piata farma.

Parteneriat Info Sanatate

Din dorinta de a fi cat mai aproape de pacienti am incheiat un parteneriat cu reteaua Info sanatate. Astfel suntem prezenti cu informatii utile pentru comunitatea medicala si pentru pacienti in peste 350 de spitale si clinici private, din peste 67 de orase din Romania.